Opskrifter / Syltekrukken

Syltekrukken

Da vi for nogle år siden byggede vores drivhus, var det kun for at få friske tomater, agurker, krydderurter osv i løbet af sommeren, men drivhuset gik jo fuldstændig amok - vi kunne jo slet ikke følge med til at spise det, så gode råd var dyre.

Det var nu heller ikke det mindste drivhus vi valgte at bygge, vi satte nemlig to iforvejen store drivhuse sammen, så der er mulighed for at dyrke en hel del.....
 
 
Vi gik derfor på hovedet i gamle kogebøger, på internettet osv og fandt jo selvfølgelig ud af at vi skulle til at sylte, henkoge osv.
 
Syltning, henkogning eller hvad man nu skal kalde det, er en fantastisk måde at "tilberede" frugter, bær,grønsager mv på, så de kan holde sig længe og bevare smagen.
 
Det var sådan vores bedstemødre, oldemødre osv gjorde i de gode gamle dage.
 
I denne del af vores opskriftssamling kan du finde nogle af de opskrifter vi bruger når høsten fra drivhuset skal gemmes til den mørke vinter.
Mette og Per Klemme