Billeder / Casa Klemme

Casa Klemme

Den 1. juni 2010 overtog vi vores nye hus i Søborg. En dejlig bungalow, som vi faldt for med det samme, da det mindede os om vores dejlig Lindebo - vores fantastiske hus i Thisted, som vi stadigvæk af og til snakker om vi savner.

Der er dog ingen tvivl om at vi er rigtig glade for vores hus i Søborg, selv om vi godt kunne have været de 2 års udfordringer med at få styr på hvordan de massive elinstallationsproblemer foruden - de er dog forhåbentligt afklaret her op til sommeren 2012.

Siden vi overtog huset i 2010, har vi brugt en masse tid på det udvendige da vi på grund af udfordringerne med el-installationerne ikke har kunnet lave lave noget inden for.

Udenfor er der dog sket rigtig meget på de 2 år. Haven var da vi overtog huset en have med mange små rum, planter, sø, stenbede, en stor svane i beton osv., men der blev kørt en minigraver i stilling, og så forsvandt, stenbede, sø, svane osv, og i dag har vi en dejlig have med nyt bålsted, en dejlig stor græsplæne, og ikke mindst vores dejlig store drivhus.

Udover haven, er der efter vi efter skybrudet i sommeren 2011 - hvor vi var MEGET tæt på at få vand i kælderen, men pumpen kunne heldigvis følge med - kunne konstatere at kælderen blev fugtig, blevet drænet rundt om hele huset, isoleret kældervæge udefra, lavet ny kloak og ny flise belægning rundt om hele huset, så det faktisk ser ret godt ud nu.

Taget på garagen, den overdækkede terrasse og havestuen er også blevet skiftet, da de så rigeligt have udtjent deres værnepligt. Sidst men absolut ikke mindst byggede jeg sidste år en stor hævet træterrasse i forlængelse af den overdækkede terrasse, så vi nu har mulighed for både at være under tag og under åben himmel på vores terrasser.

Du kan se billeder af det udendørs arbejde og resultaterne HER

I og med at udfordringerne omkring el-installationerne nu er kommet så langt i processen at vi kan begynde at lave noget indvendigt må man sige at vi gør det ordentligt når vi går igang, vi pakker hele huset ned og holder 6 ugers sommerferie, og så skal huset have den helt store tur med nye vinduer, nyt køkken, nye væge, lofter, gulve osv osv osv.

Vi vil både før under og efter den indvendige renovering, tage en masse billeder, så vi senere kan sætte os ned og kigge på.

Du kan se før, under og efter billeder fra den indvendige renovering HER
Mette og Per Klemme