|  |  | 
						    
						    	|  |  |  		  
								|  |  | 
								  	
								  	Disse birkes er rigtig gode, de er altid et hit på morgen bordet.De tager også kejler hvis de serveres til andre måltider.Ingredienser
300 gram mel100 gram margarine25 gram sukker1 stk. æg50 gram gær½ ts. salt1 dl. mælk (helst sødmælk)  Fremgangsmåde
Gæren opløses i den kolde mælk Mel og de øvrige ingredienser tilsættes. Dejen røres til den er ensartet, hvorefter den hviler et par minutter Dejen rulles ud i et stykke til ca. 20 x 65 cm. Dejen pensles med ægDejen foldes sammen - på den lange led foldes dejen 1/3 ind og den sidste 1/3 foldes ind overDejen vendes så samlingen ligger ned mod bordet. Den sammenlagte dej pensles med æg og drysses med birkes.Dejen skæres ud i ca. 12-16 stk. Dej stykkerne ligges på en plade, hvor de hæver til ca. dobbelt størrelse. Bages på nederste rille i oven i ca 12 min. ved 220 grader. OBS. oven skal være varm inden birkesene sættes ind. |  |  
								|  |  |  
								|  |  |  |  |