/ Kager / Klemmes kanelkage

Klemmes kanelkage

Denne kanelkage er rigtig god, men er bestemt ikke nogen fedtfattig kage.

Dej

  • 125 gram smeltet smør/margarine
  • 400 gram sukker
  • 400 gram mel
  • 4 ts kanel
  • 2 ts natron
  • ½ liter kærnemælk

Glasur

  • 50 gram smeltet smør/margarine
  • 250 gram flormelis
  • 2 ts vanille
  • 1 ss kakao
  • 4 ss varm kaffe

Fremgangsmåde

  • Fedtstof og sukker røres godt sammen
  • Mælken hældes i
  • Mel, kanel og natron blandes og sigtes i resten
  • Dejen røres godt og kommes i en smurt form 25 * 30 cm
  • Bages ved 200 grader i ca. 35 min.

Ingredienserne til glasuren røres sammen og kommes på kagen når den er let afkølet. Man kan pynte med valnødder.

Mette og Per Klemme