Tilbage

Klemmes kanelkage

Denne kanelkage er rigtig god, men er bestemt ikke nogen fedtfattig kage.

Ingredienser

  • DEJ
  • 125 gram smeltet smør
  • 400 gram sukker
  • 400 gram mel
  • 4 ts kanel
  • 2 ts natron
  • ½ liter kærnemælk
  • GLASUR
  • 50 gram smeltet smør
  • 250 gram flormelis
  • 2 ts vanille
  • 1 ss kakao
  • 4 ss varm kaffe

Instruktioner

  1. Fedtstof og sukker røres godt sammen
  2. Mælken hældes i
  3. Mel, kanel og natron blandes og sigtes i resten
  4. Dejen røres godt og kommes i en smurt form 25 * 30 cm
  5. Bages ved 200 grader i ca. 35 min.
  6. Ingredienserne til glasuren røres sammen og kommes på kagen når den er let afkølet
Mette og Per Klemme